En morra kaffe med meieri smør

Frokost – en stor kopp kaffe med to spiseskjeer med meierismør og to spiseskjeer MCT olje. Dette er også kjent som Bulletproof kaffe. Det er faktisk en utrolig nærings- og energirik frokost.
Kaffen bør være så frisk og fersk som mulig, og den skal ikke være koffeinfri. Hold deg unna pulverkaffe. 796155_0c97253cddb54072b47acb5841e8e49b
Kaffe har en lang rekke positive helsegevinster: Bedre sukkertoleranse, den har antioxidant effekt, redusere sjansene for prostatekreft, forlenger levealder, redusere depresjon, redusere sjansene for hjerneslag, samme mental effekt som chigong, bedre korttidshukommelsen, bedre den fysisk prestasjonen, og forsterke fettforbrenning. Altså en lang rekke med positive effekter
I kaffen skal man mikse inn to spiseskjeer med meierismør, gjerne økologisk uten tilsatt salt. Meierismør har mye energi. Den har har alle fettløslige vitaminer (K,A,D,E), og beta karoten. Den har CLA og Omega3. I tillegg har den BUTYRATE. Det er et sterkt antiinflammatorisk effekt.
MCT Olje. Det er en olje med mellomlange fettkjeder. Flere av disse har også en antiinflammatorisk effekt. De gir også tilgang på raske energi. En del av de kan omgjøres til kroppens energi (ATP) raskere en glukose (sukker).
Siden denne kaffen har mye fettsyrer i seg SKAL man ikke spise mat som forhøyer insulin nivået i blodet rett for eller et par timer etter man har drukket kaffen.